Offerteaanvraag

Een offerte op maat!

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een Viessmannproduct vragen we u om zo volledig mogelijk uw gegevens in te vullen. U kan zowel contactgegevens als projectgegevens invullen. Op die manier kan sneller tot een gedetailleerde en zo correct mogelijke offerte worden gekomen. Daarna zijn er twee mogelijkheden:

1. U geeft zelf aan met welk installatiebedrijt u wilt werken

Als u een vast installatiebedrijf hebt waarmee u in het verleden al hebt samengewerkt of u mensen kent die tevreden zijn over een Viessmann-verdeler. dan kan u er uiteraard voor kiezen om met dit bedrijf samen te werken. In dit geval geeft Viessmann uw gegevens ENKEL aan dit bedrijf door en zal u ook uitsluitend door hen worden gecontacteerd. Uiteraard is elke offerte volledig vrijblijvend en bent u nadien vrij om nog een andere verdeler te contacteren.

2. Viessmann gaat voor u op zoek naar een installatiebedrijf in uw buurt

Als u geen installatiebedrijf kent of u wilt uit meerdere opties kunnen kiezen. kan u ervoor kiezen om geen bedrijf te selecteren. In dit geval zal Viessmann op basis van uw adresgegevens drie verwarmingsspecialisten uit uw buurt contacteren. U zal kort daarna dan ook drie offertes ontvangen. Deze offertes zijn uiteraard volledig vrijblijvend en mocht geen enkele offerte aan uw verwachtingen voldoen. staat hat u vrij om nog een andere verdeler te contacteren.

Om het contact zo vlot mogelijk te laten verlopen. kan u in uw aanvraagformulier ook uw beschikbaarheid aangeven. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u enkel wordt opgebeld wanneer het u past!